Wie ben ik?

Ik ben een rustige integere man met humor. Lachen is een van de manieren om energie te ontladen. Het werken met mensen heeft mij altijd al getrokken. Nadat ik diverse functies binnen de gezondheidszorg heb uitgeoefend, kwam via een collega core-energetica op mijn pad. Ik begin mijn leven en werk ook steeds meer als padwerk te ervaren. Ik heb lang in de psychiatrie gewerkt en altijd al een fascinatie gehad voor de ontspoorde mens. In 2006 ben ik met de opleiding tot core-energetisch therapeut gestart.

Ik ben ruimdenkend en begin steeds meer te beseffen dat goed en kwaad uit dezelfde bron zijn ontstaan; de mens die keuze vrijheid heeft gekregen. Zolang je er anderen geen schade mee doet vind ik dat iedereen mag doen en laten wat hij/zij wil. Voorheen was ik een echte zwart-wit denker, gelukkig is hier wat meer speling in gekomen. De koppeling die de core-energetica maakt tussen lichaam en geest heeft mij vanaf het begin aangetrokken. Ook de spiritualiteit die erbij hoort spreekt mij bijzonder aan. Hierin wordt ook iedereen vrijgelaten. Zelf ben ik van huis uit rooms-katholiek en ga nog regelmatig naar de kerk. Met mijn grote interesse voor China is ook het Boeddhisme aardig vertrouwd geworden.

Door het werken met mensen en hun diepste emoties leer ik zelf ook nog elke dag. Dat iemand door een aantal lichaamsoefeningen onder deskundige begeleiding bij zijn/haar ware zelf kan komen en tot inzichten over zichzelf kan komen die hij/zij daarvoor nog niet had, blijf ik een klein wonder vinden. Dat het uiten van boosheid uiteindelijk je verdriet naar boven brengt was voor mij letterlijk thuiskomen bij mezelf.
website: arine.nl